Політика конфіденційності

Благодійна організація "Благодійний фонд «Благодійний аукціон побачень» (далі “Організація”) відповідально ставиться до захисту конфіденційності наших користувачів (далі “Користувач” або “Ви”). Це Онлайн-Положення про конфіденційність (далі “Положення”) роз’яснює нашу лінію поведінки та способи отримання і використання Ваших персональних даних, які Ви надаєте, використовуючи наш веб-сайт (далі “Платформа”). Будь ласка, зверніть увагу, що це Положення стосується тільки тієї інформації, яка була отримана шляхом використання наших Послуг. Це Положення не поширюється на діяльність третіх сторін, які не контролюються Організацією.

Початок користування Платформою означає безумовну згоду з боку Користувача відносно збору та використання його особистої інформації згідно цього Положення. Якщо Ви не згодні з цими умовами, будь ласка, не користуйтеся нашою Платформою. Ми рекомендуємо регулярно переглядати це Положення, оскільки, відповідно до пункту 11, його умови можуть змінюватися.

1. Збір і використання інформації

Основною метою Організації при зборі інформації про Користувача є забезпечення та розширення послуг, а також створення умов, за яких Користувач міг би легко орієнтуватися та користуватися Платформою. Це включає в себе розсилку електронних повідомлень, пов’язаних із Платформою, від яких ви можете відписатися в будь-який час, слідуючи інструкціям, представленим у цих повідомленнях.

При використанні Користувачем будь-якої частини Платформи ми можемо збирати і фіксувати інформацію, яку Він надаєте нам добровільно через соціальну мережу згідно з політикою та умовами цієї соціальної мережі.

Види особистої інформації, яка збирається у зв’язку із зазначеними вище діями, можуть варіюватися залежно від конкретної дії. Особиста інформація може включати:

• Ваше ім’я;
• Ідентифікаційний номер у соціальній мережі;
• Адресу електронної пошти;
• Номер телефону.

Інформацією неособистого характеру є інформація, яка по суті не є особистою інформацією, наприклад, IP-адреса (у деяких країнах), але може розглядатися в якості особистої інформації у поєднанні з іншими даними для ідентифікації Користувача.

Крім того, ми можемо отримати Вашу особисту інформацію за допомогою:

• Вашої участі в обговореннях новин, присвячених Платформі;
• Вашого звернення до технічної підтримки;
• Здійснення Вами будь-якої віртуального покупки на Платформі.

При використанні Платформи на сайті bap.org.ua (далі “Сайт”), з Вашої або чиєїсь іншої сторінки у соціальній мережі, або на мобільному пристрої ми маємо право фіксувати інформацію щодо використання цих Послуг, а також можемо збирати іншу інформацію, що відображається на Вашій сторінці відповідно до умов використання цієї сторінки.

Організація також має право фіксувати таку інформацію про відвідування, як тривалість відвідування, часто відвідувані сторінки, вподобання і інше. Коли Ви запрошуєте нових учасників служби соціальної мережі або відправляєте повідомлення через застосунки Платформи, ми збираємо і зберігаємо інформацію, пов’язану з цими повідомленнями, включаючи адреси електронної пошти та зміст повідомлень.

При оплаті зустрічей, що пропонуються на нашій Платформі, ми маємо право зафіксувати Вашу платіжну адресу та повну інформацію про кредитну картку з метою отримання Вашої оплати. Наш постачальник платіжних послуг також може зберегти цю інформацію, щоб Вам не доводилося вводити її заново у випадку додаткових покупок. Організація не здійснює доступ і не зберігає інформацію про Вашу кредитну картку або банківський рахунок за винятком випадків, пов’язаних із Вашою купівлею та/або спілкуванням з Вами з приводу відповідної транзакції. Ми ні в якому разі не будемо запитувати інформацію про Вашу кредитну картку або банківський рахунок, Ваш логін і пароль до облікового запису в соціальній мережі або паспортні дані неузгодженим з Вами способом, у тому числі електронною поштою або за телефоном.

2. Додаткові положення щодо збору та використання персональних даних:

2.1. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і вподобань, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", " Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ", а також статуту Благодійної організації "Благодійний фонд «Благодійний аукціон побачень»" і внутрішніх нормативних документів організації.

2.2. Платформа залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

2.3. При роботі сайту bap.org.ua використовуються файли cookies. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Файли cookies використовуються, щоб зробити сайт bap.org.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

2.4. Платформа не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. Платформа може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерам і рекламодавцям для цілей, описаних вище. Платформа може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.

2.5. Платформа може надавати вказану Вами контакту інформацію третім особам для забезпечення своєї діяльності і функціоналу.

2.6. Платформа має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту bap.org.ua на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

2.7. Ми маємо право ділитися інформацією про Вас зі сторонніми компаніями, які надають послуги від нашого імені, включаючи обробку платежів, виконання замовлень, аналіз даних, маркетингові послуги, рекламні кампанії, що здійснюються за допомогою електронної пошти, послуги хостингу та обслуговування клієнтів. Надаючи нам послуги, ці компанії можуть отримувати доступ до Вашої особистої інформації та повинні використовувати її виключно відповідно до наших вказівок у межах запитуваних нами послуг.

2.8. У зв’язку з нашою діяльністю ми маємо право встановлювати партнерські відносини з третіми особами для сприяння у наданні Вам наших Послуг. Ми можемо поділитися даними, які Ви надали нам за допомогою Вашої соціальної мережі чи за допомогою нашого сайту (наприклад, (1) Ваше ім’я та прізвище, (2) фотографію Вашого профілю або його адресу URL, (3) Ваш ідентифікаційний номер користувача відповідної соціальної мережі, що пов’язаний з загальнодоступною інформацією, такою як ім’я та фотографія профілю, (4) реєстраційну адресу електронної пошти, яку Ви надали відповідній соціальній мережі під час реєстрації (5) інші контактні дані для зв’язку) з цими третіми особами, щоб вони могли зв’язуватися з Вами.

2.9. Платформа не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту bap.org.ua, якщо такі виникли при користуванні сайтом.

2.10. Платформа не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті bap.org.ua не зашкодить інтересам третіх осіб.

2.11. Платформа намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті bap.org.ua була максимально достовірною. Проте платформа не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

2.12. Авторські публікації і колонки, які містить сайт bap.org.ua, є точкою зору їх авторів. Платформа не несе відповідальності за точність, об'єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті bap.org.ua з посиланням на інші ЗМІ.

2.13. Всі права на сайт bap.org.ua і його зміст належать платформі або використовуються платформою за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

2.14. Відвідувачі сайту повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копіюванні матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт bap.org.ua.

2.15. Копіювання інформації з сайту bap.org.ua може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

2.16. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту bap.org.ua. У межах, які максимально дозволяє закон, платформа ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту bap.org.ua, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту bap.org.ua, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо платформа попереджала відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

2.17. При роботі з сайтом bap.org.ua відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

2.18. Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. Платформа не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

2.19. Наша Платформа може час від часу містити посилання на/з веб-сайтів партнерів нашої мережі, наших рекламодавців та афілійованих осіб. Якщо ви переходите за посиланнями на будь-який із таких веб-сайтів, будь ласка, зверніть увагу, що такі веб-сайти мають власні політики конфіденційності, ми не приймаємо будь-яких зобов`язань та не несемо будь-яку відповідальність за ці політики. Будь ласка, переглядайте такі політики перед тим, як Ви передаєте будь-які персональні дані відповідним веб-сайтам.

2.20. У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або є недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

2.21. Ви зобов’язані вносити до Вашого облікового запису правдиву, точну та повну інформацію, а також забезпечувати її актуальність. Ви можете також у будь-який час закрити онлайн доступ до Вашого облікового запису. Ви можете у будь-який час оновлювати чи видаляти Ваші персональні дані, звернувшись до нас.

2.22. Будь ласка, зверніть увагу, що у деяких випадках ми можемо зберігати певну інформацію про Вас, якщо це вимагається законом або для законних цілей. Наприклад, якщо ми вважаємо, що Ви вчинили шахрайство або порушили наші Правила користування, ми можемо вирішити зберігати певну інформацію, щоб уникнути ситуацій, у яких Ви обходите правила, які діють у нашій спільноті. У будь-якому разі, строк зберігання інформації, яка включає Ваші персональні дані, не повинен перевищувати десять років після (1) дати, коли Ви закрили доступ до свого облікового запису або (2) дати, коли ваш обліковий запис було заблоковано.

3. Cookie-файли

Як і багато інших веб-сайтів, сайт Організації використовує журнали сервера та автоматизовані інструменти для збору даних, такі як cookie-файли і веб-маяки (далі спільно іменовані “Інструменти для збору даних”), коли Ви використовуєте нашу Платформу. Дані, зібрані у такий спосіб, прив’язуються до інформації, що дозволяє встановити особу Користувача. Інструменти збору даних також автоматично відстежують і збирають технічні дані, які Ваш комп’ютер або пристрій посилає на наш Сайт. Така інформація може включати IP-адресу, тип і мову браузера, сторінки посилань та сторінки виходу, URL, тип платформи, кількість кліків, ім’я домену, цільові сторінки, відомості про відвідування, переглянуті сторінки (включаючи порядок перегляду), кількість часу, проведеного на конкретних сторінках, дату та час активності на нашій Платформі та іншу подібну інформацію. У деяких випадках вищезазначені технічні дані прив’язуються до ідентифікаційному номеру Користувача для внутрішнього використання. Використовуючи нашу Платформу, Ви висловлюєте повну згоду на використання cookie-файлів, веб-маяків та інструментів для збору даних.

Використання cookie-файлів дозволяє нам: (1) аналізувати використання нашої Платформи; (2) краще враховувати індивідуальні особливості користувачів; (3) ефективніше управляти рекламою; (4) забезпечити спрощений вхід до облікового запису на нашій Платформі (5) зробити Ваш досвід використання Платформи більш ефективним і значущим завдяки індивідуальному підходу та розпізнанню користувачів під час повторного входу на Платформу.

Використання веб-маяків та інших технологій дозволяє нам: (1) дізнатися, чи була відкрита конкретна сторінка або прочитане електронне повідомлення; (2) відстежувати пікселі для більш ефективної реклами, наприклад, виключаючи поточних користувачів із певних маркетингових розсилок або визначаючи джерело нової реєстрації.

Ви можете налаштувати свій веб-браузер таким чином, щоб він попереджав Вас про спроби розмістити cookie-файли на Вашому комп’ютері, обмежував дозволений Вами тип cookie-файлів або зовсім відхиляв їх. Ми рекомендуємо Вам відвідати сайти підтримки браузерів, які Ви використовуєте, щоб дізнатися більше про способи блокування Інструментів для збору даних. Однак, якщо Ви відхилите/відключите cookie-файли, то можете позбутися можливості користуватися деякими або всіма функціями Платформи.

4. Сторонні послуги

Зверніть увагу, що сторонні партнери/постачальники, наприклад, компанії, що надають рекламні оголошення на нашій Платформі, можуть також використовувати cookie-файли та інші технології, причому це використання регулюється власними положеннями відповідних партнерів і постачальників.

Наші сервіси можуть містити в собі сторонні інструменти відстеження наших постачальників, такі як Google Analytics. При цьому треті сторони можуть використовувати cookie-файли, API та SDK з метою збору та аналізу інформації від нашого імені. Таким чином, треті сторони можуть здійснювати доступ до такої Вашої інформації, як ідентифікатор пристрою, MAC-адреса, геолокаційні дані та ІP-адреса, з метою надання послуг згідно з їх власними положеннями про конфіденційність. Це Положення не регламентує використання інструментів відстеження третіми сторонами, оскільки ми не маємо доступу до таких інструментів і не можемо контролювати їх діяльність.

Google Analytics

Організація також використовує засіб Google Analytics для збору інформації про використання цього Сайту, а саме про те, як часто користувачі заходять на Сайт, які сторінки вони відвідують і які інші сайти вони відвідували до того, як перейти на цей Сайт. Організація використовує інформацію, зібрану Google Analytics, виключно для покращення роботи цієї Платформи. Google Analytics не збирає дані, що дозволяють встановити Вашу особу, а лише IP-адресу, що присвоюється Вам при відвідуванні Сайту. У свою чергу, Організація не прив’язує дані, зібрані Google Analytics, до ваших персональних даних. Незважаючи на те, що Google Analytics розміщує постійний cookie-файл у вашому веб-браузері, щоб ідентифікувати Вас як унікального користувача під час наступного відвідування Сайту, цей cookie-файл не може бути використаний ніким, окрім компанії Google.

Право компанії Google використовувати та ділитися інформацією, що була зібрана засобом Google Analytics, регламентується відповідними Умовами користування сервісом (з урахуванням поправок відносно урядових сайтів) та Політикою конфіденційності Google. Ви можете заборонити Google Analytics розпізнавати Вас під час наступних відвідувань цього Сайту, відключивши cookie-файли в настройках Вашого браузера або мобільного пристрою.

5. Захист персональних даних

Ми прагнемо захистити Ваші персональні дані, поки вони знаходяться під нашим контролем. Інформація про ваш обліковий запис доступна лише через використання пароля. В цілях захисту конфіденційності особистої інформації Ви повинні тримати свій пароль у таємниці й не розкривати його жодним іншим особам. Ви несете відповідальність за будь-яке використання Платформи третіми особами, які мають доступ до Вашого облікового запису. Будь ласка, негайно повідомте нас, якщо Ви вважаєте, що Ваш пароль був скомпрометований або несанкціоновано використаний.

6. Забезпечення безпеки

Ми впровадили комерційно розумні технічні, фізичні, управлінські та організаційні заходи, спрямовані на забезпечення безпеки Вашої особистої інформації від випадкової втрати та від несанкціонованого доступу, використання, зміни або розкриття. Проте ми не можемо гарантувати, що несанкціоновані треті особи не зможуть обійти ці заходи або використовувати, розголошувати та змінювати Вашу особисту інформацію не за призначенням. Також зверніть увагу, що електронна пошта та системи обміну повідомленнями не вважаються безпечними, тому ми не рекомендуємо Вам відправляти Вашу особисту інформацію за допомогою цих служб.

У разі, якщо персональні дані було скомпрометовано в результаті пошкодження служб безпеки, Організація негайно повідомляє про це тих осіб, чиї персональні дані були скомпрометовані, відповідно до процедур повідомлення, викладених у цьому Положенні про конфіденційність, або іншим способом передбаченим законодавством.

З метою забезпечення конфіденційності та безпеки ми вживаємо розумних заходів (наприклад, вимагаємо унікальний пароль) для підтвердження Вашої особистості, перш ніж дозволяти доступ до Вашого облікового запису або Платформи. Ви несете відповідальність за утримання Вашого унікального пароля та інформації облікового запису в таємниці, а також за контроль доступу до Ваших електронних повідомлень або інших способів обміну інформацією на нашому Сайті або в соціальних мережах.

7. Доступ, зміна та видалення персональних даних

Організація серйозно ставиться до конфіденційності Ваших даних і прагне забезпечити належний рівень прозорості їх використання. З огляду на це, надавши достатньо даних для ідентифікації Вашої особистості (з метою захисту конфіденційності інших користувачів), Ви можете запитати у нас свою особисту інформацію та виправити будь-які неточності в цих даних.

Ви можете змінити або видалити особисту інформацію шляхом зміни відповідної інформації у Вашому обліковому записі Платформи. Однак, якщо Ви видалите всю інформацію, ваш обліковий запис може бути заблокований.

8. Посилання на сайти інших застосунків

Посилання в застосунках Платформи на сайти інших застосунків надаються для Вашої зручності. Крім того, вміст застосунків Платформи може бути розміщений на інших сайтах або в інших застосунках. Будь-яка особиста інформація, яку Ви надаєте на пов’язаних сторінках або застосунках, надається безпосередньо відповідній третій стороні та використовується згідно з положенням про конфіденційність цієї третьої сторони. Сторонні сайти і застосунки підтримують свою власну політику, що стосується збору та використання особистої інформації та використання cookie-файлів. Ви самі вирішуєте, чи варто переглядати політику відповідних сайтів.

9. Політика стосовно користувачів віком до 18 років

Послуги Платформи не призначені для осіб молодше 18 років, тому ми свідомо не збираємо і не запитуємо особисту інформацію у таких осіб, а також свідомо не дозволяємо доступ таким особам до наших Послуг. Якщо Ви молодше 18 років, будь ласка, не намагайтеся самостійно зареєструватися на Сайті або відправити нам інформацію про себе, зокрема Ваше ім’я, адресу, номер телефону або адресу електронної пошти. Якщо ми дізнаємося, що зібрали особисту інформацію від користувача віком до 18 років, ми видалимо цю інформацію якомога швидше. Ми радимо, щоб неповнолітні у віці молодше 18 років просили дозволу своїх батьків або опікунів, перш ніж відправити будь-яку інформацію про себе будь-кому через Інтернет.

10. Комунікація

Якщо Ви напишете нам повідомлення електронною поштою, ми зафіксуємо Ваше ім’я, адресу електронної пошти та вміст повідомлення, щоб відповісти Вам. Ми можемо використовувати Вашу особисту інформацію, яку Ви надаєте в повідомленнях, для зворотного зв’язку.

11. Внесення змін до положення

Організація залишає за собою право періодично оновлювати це Положення про конфіденційність. При цьому використання персональних даних регламентується чинним Положенням на момент використання персональних даних. При внесенні змін до цього Положення ми повідомимо Вас, розмістивши оголошення на нашому Сайті або написавши Вам на електронну пошту. Використовуючи наші Послуги після повідомлення про зміни в цьому Положенні, Ви висловлюєте свою згоду з відповідними змінами.

Якщо Ви не згодні з будь-якою зміною, ми рекомендуємо Вам негайно видалити Ваш обліковий запис і припинити користування Сайтом і Платформою.

12. Питання

Якщо у Вас виникли будь-які питання щодо політики конфіденційності Організації, будь ласка, зверніться до нас за допомогою контактів .